Василь Ломаченко / фото Top Rank

Колишній чемпіон світу Василь Ломаченко прокоментував свій майбутній бій проти американського легковаговика Джемейна Ортіса.

Напередодні стало відомо, що українець і американець підписали контракт на бій і була названа офіційна дата їх поєдинку. 

"Хочу присвятити цей бій всьому моєму українському народу. Я гордо несу прапор щоразу, коли виходжу в ринг.

Люблю цей спорт. Дуже радий повернутися. Моя мета - стати абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі, але не сприймаю легковажно Джемейна Ортіса.

"Медісон-сквер-гарден" і театр Hulu в ньому були особливими місцями в моїй кар'єрі. З нетерпінням чекаю, щоб після 29 жовтня залишилося більше чудових спогадів", - наводить слова Ломаченка Sky Sports.

Додамо, що в колишні роки Ломаченко п'ять разів боксував в на арені "Медісон-сквер-гарден" і кожен раз перемагав. На знаменитій арені перед українцем не встояли пуерторіканці Роман Мартінес (у 2016-му) і Хосе Педраса (у 2018-му), кубинець Гільєрмо Рігондо (у 2017-му), венесуелець Хорхе Лінарес (у 2018-му), а також ганець Річард Коммі (у 2021-му).

Нагадаємо, Василь Ломаченко претендує на бій за звання абсолютного чемпіона світу з переможцем реваншу між Хейні і Камбососом, який відбудеться 15 жовтня.

Ломаченко - Ортіс: перед боєм

  • Ортіс на профі-рингу провів 17 поєдинків, в яких здобув 16 перемог (8 разів нокаутом), один бій завершився нічиєю.
  • Свій останній бій Ортіс провів 21 травня 2022 року проти Джамейна Ортіса. Ортіс переміг одноголосним рішенням суддів.
  • В активі Ломаченка 18 боїв, 16 з них українець виграв (11 нокаутом) і двічі програв.
  • Останній раз Ломаченко боксував 11 грудня 2021 року, коли одноголосним рішенням суддів переміг Річарда Коммі.

Вас також можуть зацікавити новини: