Джошуа завдав Нганну нищівної поразки під час поєдинку в Саудівській Аравії (відео)

За словами Ентоні Джошуа, ця перемога не принесла йому задоволення, адже він вже зосереджений на наступному поєдинку.

Британський боксер Ентоні Джошуа переміг колишнього володаря титулу UFC Френсіса Нганну у поєдинку, який відбувся в Саудівській Аравії. 

Відомо, що сьогодні, 9 березня, колишньому дворазовому чемпіону світу вдалося розгромити ексзірку ММА нокаутом у другому раунді, завдавши потужного удару правою. 

Проте після закінчення поєдинку Джошуа відзначив жовтневий бій свого суперника з Тайсоном Ф'юрі.

"Коли я побачив бій з Ф'юрі, я подумав: "Чорт забирай, цей хлопець вміє битися, я хочу спробувати", - додав британський боксер.

Він наголосив, що Нганну був "натхненником" та "великим чемпіоном", тому ця невдача не має забирати його можливості. 

"Він може прийти знову. Я сказав йому, що він не повинен залишати бокс. Він провів два бої, і він бився з найкращими", - зазначив Джошуа.

Своєю чергою в інтерв'ю Sky News Джошуа наголосив, що ця перемога "не принесла йому задоволення", тому він готовий до наступного поєдинку. 

"Важкий дивізіон - один з найжорсткіших у світі. Це те, що є. Люди можуть ставити мені питання, я кожного разу роблю все можливе, але я навіть не радію з приводу перемоги. До наступного... вперед", - пояснив він.

Що відомо про Ентоні Джошуа та Френсіса Нганну

Ентоні Джошуа є колишнім дворазовим чемпіоном світу у надважкій вазі. В 2016-2021 роках він мав такі титули, як WBA, WBO та IBF.

Британський боксер вдруге втратив звання об'єданого чемпіона світу у вересні 2021 року. Сталося це після перемоги українця Олександра Усика в бою з Джошуа, який також розгромив його в реванші в 2022 році. 

Загалом на професійному ринзі Джошуа здобув 28 перемог, серед яких 25 - з нокаутом. Також він зазнав трьох поразок. 

Френсіс Нганну - франко-камерунський боєць змішаних бойових мистецтв, був претендентом на титут чемпіона UFC у важкій ваговій категорії.

Відомо, що Нганну раніше жив на вулиці та не мав можливості отримати освіту. В 22 роки він надихнувся боями Майка Тайсона, та почав займатися боксом, вже в 26 він виїхав до Франції, аби стати професійним спортсменом. Після того, як він приїхав до Парижу, то жив на вулицях міста. Вже з 2013 року він почав безплатно навчатися в залі ММА. 

В жовтні 2023 року Нганну зустрівся на рингу з чемпіоном світу з боксу у важкій ваговій категорії Тайсоном Ф'юрі. Під час бою вони протрималися всі 10 раундів, де врешті-решт судді визнали перемогу Тайсона, проте багато фанатів та експертів після цього звинувачували суддів в упередженості та називали переможцем саме Нганну. 

Світовий бокс: останні новини

Як писав УНІАН, всесвітньовідомий боксер Майк Тайсон вийде на ринг проти зірки YouTube Джейка Пола. Бій будуть транслювати на Netflix. 

"Джейк Пол проти Майка Тайсона - це бій мрії, який буває раз у житті, і я очікую, що це буде найпопулярніша боксерська подія в сучасній історії боксу", - зазначив співзасновник компанії Пола Most Valuable Promotions Накіс Бідаріан.

Після цього Тайсон зробив різку заяву щодо майбутнього поєдинку з блогером. За його словами, він планує закінчити шлях молодого спортсмена в боксі.

 "Він значно виріс як боксер за ці роки, тож буде дуже весело побачити, що може зробити воля та амбіції "дитини" з досвідом і здібностями GOAT. Я дав старт його шляху в боксі в андеркарті мого бою з Роєм Джонсом, а тепер я планую завершити його", - наголосив боксер. 

Вас також можуть зацікавити новини: