Василь Ломаченко переможно повернувся на ринг / фото Top Rank

Український боксер Василь Ломаченко прокоментував дострокову перемогу над японцем Масайоші Накатані, а також звернувся до свого попереднього суперника Теофімо Лопеса.

Ломаченка цитує Tribuna.com.

"Я дуже радий, тому що повернувся з перемогою. Була стратегія працювати другим номером, тому що його зріст і довжина рук не дозволяли б мені діяти першим. Я повинен був діяти на контратаках, що у мене і виходило. Я відчуваю себе дуже добре, щасливий, тому що виконав поставлене завдання від свого батька, дотримувався вибудуваної стратегії. Вона принесла нам перемогу, тому я радий", - сказав Ломаченко.

Відео дня

Він висловив думку, що реванш з Лопесом повинен відбутися:

"Всі бачили, я довів, що потрібно зробити реванш і боксувати з Лопесом. Всі бачили, як переміг, всі хочуть реванш. Давайте організуємо реванш. У нього наступний бій з Камбососом. Але що далі? Я чекаю. Я радий, якщо вони готові після свого поєдинку провести реванш. Це те, що ми хочемо, що хочуть всі фани боксу".

Читайте також"Там була нічия": Ломаченко вважає, що він не програв Лопесу

"Виграй свій бій, давай проведемо реванш", - звернувся Ломаченко до Лопеса.

Нагадаємо, минулого року Ломаченко програв Лопесу одноголосним рішенням суддів у бою за звання абсолютного чемпіона світу

Ломаченко - Накатані: підсумки бою

  • УНІАН провів онлайн-трансляцію бою Ломаченко - Накатані.
  • Для Ломаченка це був перший бій після поразки від Теофімо Лопеса в жовтні минулого року. Українець провів свій 17-й бій на професійному рингу і здобув 15-ту перемогу (в 11-й раз він виграв достроково).
  • Для Накатані це був 21-й бій в профі. Він зазнав другої поразки. Перша була від Теофімо Лопеса, але американцеві японець програв за очками.
  • На кону в цьому бою вперше в кар'єрі Ломаченка на профі-рингу не стояло жодних поясів.
  • Накатані був найвищим суперником у кар'єрі Ломаченка (зріст японця - 1,82 м).