Наступний бій Ентоні Джошуа може відбутися в Китаї / boxen1.com

У разі проведення матчу-реваншу між українцем Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа цей бій може бути організований в Китаї.

Як заявив промоутер чемпіона світу за версіями IBF, WBA і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа – Едді Хірн, проведення наступного бою його підопічного в Китаї більш ймовірне, ніж у США.

За словами Хірна, він розглядає можливість організації боїв Джошуа за межами Великобританії, з метою збільшити гонорари боксера.

Відео дня

Читайте такожЕнтоні Джошуа: Я готувався до кращої версії Кличка«Важко стати мільярдером, заробляючи 10 мільйонів фунтів або 15 мільйонів фунтів стерлінгів за бій, - зазначив Хірн в коментарі The Sun. - Але якщо він буде боксувати у США, то можна почати говорити про 30, 40 і навіть 50 мільйонів фунтів за бій. А в Джошуа є в запасі 20 боїв».

Хірн повідомив про те, що переговори з представниками Китаю з приводу організації такого бою Джошуа вже ведуться. «Китай більш імовірний, ніж Америка для наступного бою. Китай – величезний ринок, величезні гроші і великі можливості».

Як повідомляв УНІАН, у контракті першого бою між Кличком і Джошуа прописана опція про проведення матчу-реваншу в разі бажання Володимира провести цей поєдинок.

Український боксер поки не робив офіційних заяв про своє майбутнє.