Кличко не збирається йти з боксу / boxing-mma.com

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко не збирається завершувати кар'єру. Про це він заявив у інтерв'ю Bild.

"Я ніколи не думав про завершення кар'єри. Навіть після поразки і втрати чемпіонських поясів. Я буду продовжувати битися до тих пір, поки здоровий, мотивований і ефективний у ринзі. Попереду мене ще чекає кілька яскравих поєдинків", - заявив український боксер.

За словами Кличка, в березні або квітні 2017 року він має намір провести бій з чемпіоном світу за версією IBF Ентоні Джошуа. "Це буде найбільший бій в суперважкій вазі за багато років", – сказав Володимир.

Відео дня

Читайте такожБоксерський цугцванг Володимира КличкаВ березні 2017 року Кличко виповниться 41 рік, але він не вважає цей вік критичним для себе. "Мій брат Віталій провів останній бій у віці 41 року. Але він зупинився тільки тому, що став займатися політичною кар'єрою", - сказав Кличко-молодший.

Нагадаємо, Володимир Кличко отримав травму, через яку не зможе провести бій, який був запланований на 10 грудня проти Ентоні Джошуа, Лукаса Брауна чи іншого боксера.