Усик готовий їхати до Великобританії заради бою з Беллью / BoxingScene

Почесний чемпіон світу з боксу за версією WBC британець Тоні Беллью заявив, що поб'є абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі українця Олександра Усика.

«Особисто я хочу битися з Усиком. Він – боксер, у якого є всі чотири пояси і пояс журналу «Ring», але перше ім'я, яке він назвав – це ліверпульський жирдяй. Я не міг повірити, що моє ім'я першим прозвучало з його вуст, але коли я залишив важку вагу два роки тому, то сказав, що я найкращий у світі, і він, очевидно, повірив в те, що я сказав. Він переміг всіх інших боксерів у своїй вазі.

Читайте такожУсик – абсолютний чемпіон. Що далі?

Відео дня

Як я у нього виграю? Я вирублю його. Інших варіантів немає. Не зрозумійте мене неправильно, я не наївний, я ні на хвилину не вважаю, що я краще Олександра Усика. Мене не хвилює, що хтось там щось говорить, я вам не Мурат Гассієв, мені потрібен тільки один удар – я довів це за останні кілька років.

Я щасливий. Він хоче битися в Англії, Едді Хірн вже дзвонив мені. Я хочу, щоб бій відбувся до кінця року, це буде мій останній бій», – сказав Беллью, якого цитує Talk Sport.

Нагадаємо, Усик переміг Мурата Гассієва у фіналі WBSS і став першим абсолютним чемпіоном з України і єдиним діючим абсолютним чемпіоном світу в професійному боксі.

Промоутер Тоні Беллью Едді Хірн раніше заявив, що готовий почати переговори з командою Усика про проведення бою. Усик говорив, що готовий піднятися в суперважку вагу заради бою з Беллью.