Усик готовий їхати до Великобританії заради бою з Белью / BoxingScene

Промоутер Едді Хірн розповів про можливий поєдинок свого клієнта Тоні Белью (30-2-1, 20 КО) проти українця Олександра Усика (15-0, 11 КО).

Слова промоутера призводить Xsport з посиланням на BoxingScene.

«Белью готовий. Усик викликав Тоні відразу після бою і підірвав цим бомбу. Вже за півгодини після фіналу суперсерії він дзвонив мені з проханням організувати цей поєдинок. Я поговорив з командою українця – подивимося, що з цього вийде.

Відео дня

Я не бачив бій Усик – Гассієв. В українця був непростий бій у півфіналі з Бриедисом. І я думав, що Гассієв придушить його могутністю. Але Усик впорався.

Читайте такожУсик: я готовий їхати в Англію для бою з Тоні Белью

До фіналу Усик – Гассієв я говорив про три варіанти для Бєлью – це Андре Уорд, Адоніс Стівенсон і Тайсон Ф'юрі. Я боявся, що за бій проти Усика або Гассієва не вийде заробити добрі гроші. Думаю, після суботнього вечора ситуація змінилася. Залишилося дочекатися рішення Усика.

Тоні стає краще з кожним боєм. Можливо, у двобої з Усиком він буде аутсайдером, але списувати його з рахунків я не став би. Коли може пройти цей бій? У жовтні-листопаді. Зараз ми обмежені в місцях, але для такого бою хочеться знайти підходящу площадку з великою кількістю місць».

Заради Бєлью Усик готовий їхати до Великобританії.

Нагадаємо, українець став абсолютним чемпіоном у першій важкій вазі, перемігши росіянина Мурата Гассієва за очками в бою у Москві.