Збірна України знову програла команді Іспанії / fbu.ua

Збірна України невдало почала матч, дозволивши іспанкам стартувати з ривка 10:0. Господарки вільно почували себе у фарбі і реалізували 4 з 8 триочкових за чверть.

Трохи підтягнула нашу команду Мосс, яка набрала за першу десятихвилинку 7 балів, однак десятихвилинку «+7» виграли підопічні Лукаса Мондело, яким суттєво допоміг стартовий ривок, повідомляє Федерація баскетболу України

У другій чверті нашім дівчатам вдалося вирівняти гру і завдяки двом поспіль влучним триочковим від Радулович скоротити відствання до 2 балів, однак іспанки вчасно відповели своїм міні-ривком і зуміли зберегти перевагу в рахунку. 

Відео дня

Старт третьої чверті залишився за іспанками, які швидко отримали двозначу перевагу, однак вчасно увімкнулася у нападі Ягупова, яка нарешті додала на чужій половині майданчику і допомогла українській збірній не відпустити іспанок у відрив.

Підопічні Бошковича вдало розпочали заключну десятихвилинку і знову скоротили відставання до мінімуму, але дотиснути більш мобільних господарок нашим дівчатам не вдалося. Іспанки знову повернули собі більш комфортну перевагу, а ендван Домінгес, а також лей-ап та три очки від Ндоур зняли усі питання в цьому матчі за півтори хвилини до його закінчення.

Іспанія вдруге перемогла Україну в цьому відборі на чемпіонат Європи-2019, вигравши домашній матч з рахунком 84:71. Команда Лукаса Мондело посіла перше місце з 6 перемогами, а України виграла 4 з 6 поєдинків кваліфікації і в підсумку стала другою.

Наша команда зберігає непогані шанси на вихід у фінальну частину чемпіонату Європи-2019, як команда яка увійде до 6 кращих команд, які посядуть другі місця в своїх групах. 

Кваліфікація ЄвроБаскета-2019. 6-й тур

Мелілья, Іспанія

Іспанія - Україна 84:71 (21:14, 18:18, 22:24, 23:15)

Україна: Ягупова 28 + 6 підбирань + 5 передач - 4 втрати, Удоденко 12 + 6 підбирань + 6 передач, Мосс 7 + 6 підбирань, Ольховик 3, Науменко 2 + 5 підбирань - старт, Радулович 17 + Білоцерківська 2, Самбурська 0, Уро-Ніле 0

Україна: Ягупова 28 + 6 підбирань + 5 передач - 4 втрати, Удоденко 12 + 6 підбирань + 6 передач, Мосс 7 + 6 підбирань, Ольховик 3, Науменко 2 + 5 підбирань - старт, Радулович 17 + Білоцерківська 2, Самбурська 0, Уро-Ніле 0