Алсу Алєйнікова публічно образила українців / фото instagram.com/alpha_iconi

Чемпіонка України з академічного веслування, 22-річна спортсменка та модель Алсу Алєйнікова спровокувала скандал у мережі, опублікувавши на своїй сторінці в Instagram кілька відео з образами та погрозами на адресу жителів Дніпра.

"Ви порожнє місце і нічого не вирішуєте. Тому сидіть мовчки. Пі**аси ви кончені, вам від Росії ще так "прилетить", такі пі**и дадуть, що ви не оговтаєтеся", - заявила вона в одному з роликів.

Уродженка Дніпра також публічно назвала мешканців міста "жебраками", зазначивши, що вони вживають лише "сало і сосиски".

У чому причина такої поведінки спортсменки, невідомо. На цей час скандальних відео у соцмережі вже немає.

Жителі Дніпра у коментарях звинуватили її у колабораціонізмі, на що та відповіла, що "скоро полетить до Дубаю, там питиме "кокос", ходитиме магазинами та чудово почуватиметься", тоді як дніпряни "ховатимуться у підвалах".

Скандал із чемпіонкою України з веслування - відео

Алсу Алейнікова - що про неї ще відомо

Алсу Алєйнікова входить до збірної України з веслувального спорту. ЗМІ пишуть, що вона є донькою депутатки Дніпропетровської обласної ради 8-го скликання від партії "Слуга народу" Діни Міфтахутдінової, відомої спортсменки та президентки Федерації академічного веслування Дніпропетровської області.

Діна Міфтахутдінова - депутатка від "Слуги народу" / скріншот

Відомо також, що Міфтахутдінова очолює спортивний комунальний заклад "Дніпропетровська обласна школа вищої спортивної майстерності".

Вас також можуть зацікавити новини: