Ярмоленко може знову попрацювати під керівництвом Шевченка / фото REUTERS

Лідер збірної України Андрій Ярмоленко може покинути лондонський "Вест Хем" в найближчому майбутньому.  

Агент українського нападника Вадим Шаблій прокоментував чутки про можливий перехід Ярмоленка до табору італійського "Дженоа", головним тренером якого є український фахівець Андрій Шевченко. 

"На даний момент, варіант з переходом Андрія в "Дженоа" - це чутки. Ніхто не зв'язувався ні з клубом, ні зі мною. Такого обговорення не було. У чемпіонаті Італії Андрій зможе ще роки три-чотири тримати свій рівень. Тим більше, він добре знає вимоги Шевченка, з яким вони працювали в збірній України. Чому б і ні?

Відео дня

Ярмоленко цікавляться інші клуби. З "Вест Хемом" поки ніяких переговорів немає. У нього контракт з англійським клубом до літа. Ми чекаємо подальшого розвитку подій", - наводить слова Шаблія Футбол 1/2/3.

Читайте також"Не по-пацанськи": екс-футболіст Шахтаря згадав, як Зінченко відбив у нього Владу СеданАндрій Ярмоленко: кар'єра в "Вест Хемі"

  • Ярмоленко перейшов до "Вест Хем" в 2018 році з "Боруссії" Дортмунд. Його контракт розрахований до 2022 року.
  • У своїх двох перших сезонах в клубі українець отримував травми, через які вибував на тривалі терміни. У сезоні 2020-2021 Ярмоленко також пропустив великий відрізок через травму - він не з'являвся на полі з 9 лютого по 9 травня.
  • У сезоні 2020-2021 на рахунку українця 21 матч, 3 голи і 4 результативні передачі у складі "молотобійців" у всіх турнірах.
  • Повідомлялося, що взимку Ярмоленко відмовився від привабливих пропозицій по зміні клубу.
  • За підсумками сезону 2019-2020 гол Ярмоленка було визнано найкращим голом "Вест Хема".