Гандболістки проведуть вирішальні матчі відбору до Євро-2014 / prosport.tsn.ua

Про це повідомляє прес-служба Федерації гандболу України.

У розташування команди тренер Леонід Ратнер запросив 18 гандболісток.

Відео дня

Це воротарі Наталія Пархоменко ("Лада", Росія), Єлизавета Гілязетдінова ("Галичанка", Львів), Наталія Гайович ("Карпати", Ужгород), Олександра Кребс ("Ювента", Словаччина) та польові гравці = Вікторія Борщенко, Юлія Манагарова, Ольга Передерій (усі - "Ростов", Росія), Анастасія Підпалова ("Брест", Франція), Ольга Ніколаєнко ("Будапешт Банк", Угорщина), Ольга Лаюк ("Муратпаша", Туреччина), Ірина Шуцька ("Бухаресті", Румунія), Юлія Андрійчук ("Лада", Росія), Анна Редька ("Гомель", Білорусь), Ірина Стельмах, Тамара Смбатян (обидві - "Галичанка", Львів), Валерія Зоря ("Старт Ельблонг", Польща), Олена Уманець ("Карпати", Ужгород), Вікторія Бельмас ("Дніпрянка", Херсон).

Збір триватиме до 3 червня, після чого українська команда відправиться до міста Михаловці (Словаччина) на гру зі збірною Данії, що відбудеться 4 червня о 17.10 за Києвом.

11 червня, підопічні Леоніда Ратнера зіграють на виїзді проти Литви (18.30 за Києвом), а 15 червня (20.20 за Києвом) знову у Словаччині відбудеться заключний поєдинок збірної України у рамках відбору Євро-2014 з Австрією.

За регламентом змагань, до фінальної частини Євро-2014 з групи виходять дві найкращі команди. На даний момент, після першого кола турніру (3 матчі з 6) у збірної України 2 очки, у той час як у команд Даніі та Австріі по 6 балів. У команди Литви останнє місце й 0 очок.

Чемпіонат Європи відбудеться в Угорщині та Хорватіі з 7 по 21 грудня.