Українські спортсмени добре дісталися до Сочі / noc-ukr.org

Про це УНІАН повідомили в Національному олімпійському комітеті України.  

Зокрема, Мицак розповів: «Коли ми прибули в аеропорт Сочі – пройшли акредитацію, забрали багаж, нас відразу відвезли до Олімпійського селища. Наші колеги з інших видів спорту були навіть здивовані, як ми так швидко дібралися до селища. Мені одразу все сподобалося в Сочі. Дуже вдячний організаторам та штабу Олімпійської збірної. Все тут на найвищому рівні».

Разом з тим, спортсмен відзначив: «Чесно кажучи, неприємно, коли представники ЗМІ допускають необґрунтовані припущення, ще й про таке грандіозне спортивне свято як Олімпійські ігри. Неприємним сюрпризом для нас всіх стала новина одного з українських видань, яке повідомило, що нібито нас ніхто не зустрів в сочинському аеропорті. Недостовірні факти тільки відволікають та не додають позитивних емоцій. Прикро стикатися з подібним».

Відео дня

Напередодні повідомлялося про те, що після прибуття команди гірськолижників до Сочі українським спортсменам довелося чекати 20 хвилин на автобус до Олімпійського селища через недбалість організаторів, які не надали вчасно транспорт.