Головний тренер збірної Тунісу Роже ЛЕМЕРР упевнений, що знає, як забезпечити сьогодні своїй команді перемогу над Україною, але не має наміру наперед розкривати секрети.

"Це дуже дивна команда, в якій багато чого залежить від емоцій. Спочатку вона зазнає фіаско від іспанців - 0:4, відтак перемагає з таким самим рахунком не таку вже й слабку Саудівську Аравію. Чесно, я був шокований", - цитує тренера «Спорт-Экспресс».

За словами Р.ЛЕМЕРРА, він прекрасно знає, "в якому стилі грає українська команда". "Мені запам`яталися ті відбіркові ігри на Еuro-2000, коли керована мною команда Франції двічі зіграла внічию з Україною. Зараз мені було досить переглянути п`ять касет, аби зрозуміти, як діяти проти цього суперника", - відзначив наставник збірної Тунісу.

Відео дня

Нагадаємо, сьогодні відбудеться завершальний матч на груповому етапі Чемпіонату світу з футболу 2006 року між збірними України і Тунісу (група H).

19 червня на ЧС в Німеччині збірна України виграла у Саудівської Аравії з рахунком 4:0.

Того ж дня головний суперник нашої збірної в групі Н - збірна Іспанії - обіграла Туніс з рахунком 3:1, забезпечивши собі вихід в 1/8 фіналу.

Таким чином, за підсумками другого туру в групі Н лідирує збірна Іспанії із 6 очками (7-1). На другому місці - збірна України з 3 очками (4-4). На третьому місці - збірна Тунісу з 1 очком (3-2). Аутсайдер групи – Саудівська Аравія з 1 очком (2-6).

Сьогодні також зіграють Іспанія і Саудівська Аравія.