Мирон Маркевич шокований рішенням УЄФА

Про це сказав сам головний тренер харків'ян, коментуючи рішення УЄФА про дискваліфікацію "Металіста".

"Скажу чесно, я не думав, що нас дискваліфікують. Гадав, що покарання буде менш жорстким. Зараз важко будь-що коментувати. Буквально перед вашим дзвінком я дізнався, що "Металіст" дискваліфікували і зараз поки перебуваю в стані шоку. Поки багато моментів не відомі. Наприклад, з якого часу починає діяти дискваліфікація? Зіграємо ми з "Шальке" чи вже ні. Потрібно з'ясувати всі нюанси", - розповів Маркевич HotSport.ua.

Тренер "Металіста" думає, що, можливо, команда зосередиться на внутрішніх чемпіонаті. Маркевич також сказав, що дискваліфікація його клубу могла бути комусь вигідною.

Відео дня

"Зараз потрібно заспокоїтися, все зважити і продовжувати працювати. Зупинятися не можна. Ми так довго йшли до Ліги чемпіонів і дуже прикро ось так її залишати. Якщо "Металіст" дискваліфікували, значить - це комусь було потрібно", - припустив Маркевич.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні завершився розгляд Союзом європейських футбольних асоціацій (УЄФА) дисциплінарної справи проти "Металіста", в результаті якого харківський клуб усунений від участі в єврокубках у сезоні 2013/14. Дисциплінарна справа стосувалася участі "Металіста" у договірному матчі з львівськими "Карпатами".