Харківський ”Металіст”

Завдяки цьому результату київське «Динамо» піднялося на другу сходинку в турнірній таблиці. 

Як повідомляє кореспондент УНІАН, в Кривому Розі зустрічалися на той момент друга та дев'ята команди в Прем'єр-лізі. Втім, харків'янам, для того щоб відстояти місце, яке дає право грати в Лізі чемпіонів, необхідно було обов'язково перемагати середняка турніру.

У першому таймі мали успіх господарі поля. Вони упевнено оборонялися, а на 15-й хвилині використали один з нечисленних своїх моментів. Володимир Прийомов замкнув простріл зліва Младена Бартуловіча і м'яч, стукнувшись об землю перед воротарем, відскочив у ворота - 1:0. Більше того, В. Прийомов мав ще кілька моментів для взяття воріт у першому таймі, але не використав їх. Після перерви «Металіст» заволодів ініціативою і досить швидко відігрався. На 56-й хвилині Клейтон Хав'єр точним ударом замкнув подачу кутового - 1:1. Попереду було ще більше півгодини гри, але вирвати перемогу в цьому матчі харків'янам так і не вдалося.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, раніше сьогодні київське «Динамо» виграло в Одесі в «Чорноморця» (2:0), а дніпропетровський «Дніпро» втратив очки в Луцьку, в грі з «Волинню» - 1:1. Таким чином, після 22-го туру на друге місце в таблиці Прем'єр-ліги вийшло київське «Динамо», яке набрало 47 очок. У «Металіста» тепер 46 балів, у «Дніпра» - 45. Лідирує, як і раніше донецький «Шахтар» - 63 очки.