Торік у Гідропарку відбулися Всеукраїнські пляжні ігри (Ukrainian Beach Games) з 7 видів спорту, в т.ч. з футболу, волейболу, регбі та фрізбі

Як повідомили УНІАН у прес-службі Київської міської державної адміністрації, голова КМДА Олександр Попов підписав розпорядження про проведення заходів з благоустрою території о.Долобецький (Гідропарк) у рамках підготовки до проведення зазначеного чемпіонату.

Організатори зазначають, що проведення турніру в Києві стало можливим завдяки співпраці громадських спортивних організацій із міською владою за підтримки соціально-відповідального бізнесу, а саме: приватної вертикально-інтегрованої енергетичної компанії України «ДТЕК» та компанії «Київміськбуд» – генерального партнера збірної України з пляжного футболу.

В КМДА нагадують, що в 2012 році в Гідропарку за підтримки Київської міськдержадміністрації розпочато створення сучасної бази для футболу та пляжних видів спорту «Місто спорту». Ініціатором проекту виступив всеукраїнський благодійний фонд «Спорт проти наркотиків, тютюну та зловживання алкоголю».

Відео дня