11-разовий чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко, генеральний директор компанії «Лужники-Олімп» Олександр Шустов і німецький боксер сирійського походження Мануель Чарр на прес-конференції в Москві, 4 вересня 2012 р.

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це він сказав сьогодні на прес-конференції в Москві.

«Ми вже боксували в Україні, і ще боксуватимемо в Україні. Я можу вам це пообіцяти. У цьому напрямі ми працюємо», - сказав В.Кличко, відповідаючи на запитання УНІАН, чому бій з німцем Мануелем Чарром відбувається не в Києві.

Він пояснив, що надійшло багато пропозицій для проведення бою і в США, і в Німеччині, але умови, що надішли з Москви, були цікавішими з багатьох поглядів.

Відео дня

Крім того, він переконаний, що багато українців, які хочуть подивитися бій у Москві, зможуть це зробити, адже їм не потрібно відкривати візи, а досить сісти в потяг, літак або автомобіль.

На цю тему: Чарр обіцяє відправити Кличка в нокаут

«Я переконаний, що в «Олімпійському» (спорткомплекс у Москві, де 8 вересня відбудеться його бій з М.Чарром – УНІАН) буде велика кількість моїх земляків, які приїдуть підтримати мене з різних міст України», - сказав В.Кличко.

Окрім того, він заявив, що відразу після поєдинку повертається до активної політичної діяльності в Україні.