Матчі у Києві проходитумить

Як повідомили УНІАН у Відділі зв’язків з громадськістю столичного Управління ДАІ, у вказані дні рух транспорту перекриватиметься з 10.00 до часу закінчення матчу плюс ще три години після його закінчення.

Рух перекриватиметься на вулицях: Велика Васильківська (на ділянці від вулиці Івана Федорова до бульвару Тараса Шевченка); І.Федорова (на ділянці від вул. В.Васильківська до вул.Предславинська); Димитрова (на ділянці від В. Васильківської до вул. Анрі Барбюса); Анрі Барбюса (на ділянці від вул. І. Федорова до вул. Димитрова); пров. Лабораторний (на ділянці від вул. Літньої до Федерації футболу України); вул. Фізкультури (на ділянці від вул. Антоновича до НСК «Олімпійський»); Жилянська (на ділянці від вул. Антоновича до вул. Шота Руставелі); Саксаганського (на ділянці від вул. Антоновича до вул. Еспланадної); Шота Руставелі; Еспланадна; Рогнідинська; Бессарабська площа (при цьому проїзд по вул. Басейній та Крутому узвозу залишається відкритим); Скоропадського; бул. Лесі Українки (на ділянці від вул. Госпітальної до пров. Щорса в обох напрямках); пров. Госпітальний; вул. Госпітальна.

Разом з цим, напрямок одностороннього руху транспорту на вул. І.Федорова (на ділянці від вул. Антоновича до вул. В. Васильківської) змінюється на протилежний, тобто напрямок руху транспорту від вул. В. Васильківської до вул. Антоновича.

Відео дня