Фото - з сайту Польського радіо

Як повідомляє РІА «Новости», за словами прес-секретаря штаб-квартири польської поліції Маріуша Соколовського, у вівторок, у день гри збірних Польщі і РФ на Євро-2012, уболівальники російської команди провели у Варшаві ходу, санкціоновану місцевою владою. За оцінками правоохоронних органів, у ній взяли участь близько 2 тисяч росіян.

Під час проходу на стадіон хулігани намагалися напасти на уболівальників, у поліцію летіло каміння, металеві загороди і файєри. Правоохоронці розсіяли нападників, застосувавши водомет і палиці.

За словами М.Соколовського, серед затриманих є і росіяни. 11 чоловік дістали тілесні ушкодження. Раніше варшавська поліція повідомляла про 10 потерпілих, серед яких двоє росіян, німець і сім поляків.

Відео дня

М.Соколовський не підтвердив поширену раніше рядом польських ЗМІ інформацію про загибель постраждалого росіянина. "Медичні служби не підтверджують даних про те, що хтось загинув чи був тяжко поранений", - сказав він.

Не підтвердив цю інформацію і прес-секретар варшавської поліції Мачей Карчинський.

Зустріч збірних Росії і Польщі, що проходила у Варшаві, завершилася з рахунком 1:1. На 37-й хвилині рахунок відкрив Алан Дзагоєв, на 57-й Якуб Блащиковський забив гол-відповідь.