Олег Блохін На адресу Федерації футболу України надійшов лист від французьких колег, за підписом президента національної асоціації країни (ФФФ) Жан-П’єра Ескалетта. Документ ставить крапку в ситуації, за якої головний тренер збірної України Олег Блохін не зміг потрапити на післяматчеву прес-конференцію по закінченні відбірного матчу «синьо-жовтих» із французами на стадіоні «Стад-де-Франс» 2 червня, повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Нагадаємо, що вихід українських гравців та тренерів із роздягальні певний час блокувала охорона президента Франції Ніколя Саркозі, котрий відвідав поєдинок і після фінального свистка зважив за потрібне привітати своїх земляків із перемогою.

«Від імені нашої федерації я хочу висловити глибокий жаль із приводу інциденту, що він завадив Олегові Блохіну пройти на післяматчеву прес-конференцію, - йдеться в листі пана Ескалетта. – Ситуація була спричинена несвоєчасним втручанням охорони після прибуття до роздягальні Президента Франції».

Відео дня

«Наша федерація не несе жодної відповідальності за цей інцидент, однак ми приносимо свої вибачення Федерації футболу України, – пише глава ФФФ. – Сподіваюся, що це прикре непорозуміння не зіпсує ваших згадок про Париж і не вплине на дружбу, що пов’язує наші дві асоціації».