Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) заявив, що ініціює розгляд судової справи щодо футбольного функціонера з Кіпру Спіроса Марангоса, який звинуватив Україну і Польщу у підкупі членів Виконкому УЄФА на виборах господарів Євро-2012. Про це йдеться в офіційному комюніке Союзу, інформує ESPN.

Як говориться в заяві, УЄФА так і не отримав жодних доказів, які підтверджують слова Марангоса, а сам функціонер, "який відповідальний за всі звинувачення, через свого адвоката відмовився від зустрічі з офіційною делегацією УЄФА", що була запланована на середу, 27 жовтня.

"В УЄФА немає іншого виходу, окрім як почати процесуальні дії відносно пана Марангоса, оскільки вважає, що це єдина можливість для того, щоб отримати і опублікувати будь-які докази, які можуть бути у пана Марангоса відносно цієї справи", - підкреслюється в повідомленні.

Відео дня

Водночас, в Союзі запевняють, що "в інтересах захисту цілісності європейського футболи, УЄФА готовий і бажає провести повне дисциплінарне розслідування на підставі будь-яких доказових елементів, але не на базі чуток або звинувачень, які також можуть бути наклепницькими".

2012ua.net