Збірна України зіграє на Євро-2012 у групі D і проведе свої матчі в Києві та Донецьку.

Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам повідомив президент УЄФА Мішель ПЛАТІНІ за підсумками проведення засідання виконкому УЄФА, яке відбулося в столиці Білорусі.

Президент УЄФА сказав, що відповідно до ухваленого рішення, збірна Польщі гратиме в групі А. Вона візьме участь у матчі-відкритті Євро-2012, який відбудеться у Варшаві, в цьому ж місті збірна Польщі проведе свою другу гру в груповому турнірі, а третій матч зіграє у Вроцлаві.

Відео дня

У свою чергу збірна України, сказав М.ПЛАТІНІ, гратиме в групі D. Перший її матч відбудеться в Києві, а другий і третій - у Донецьку.

Також президент УЄФА повідомив, що на сьогоднішньому засіданні вирішено, що команди групи А проведуть свої матчі у Варшаві та Вроцлаві, команди групи В – у Харкові та Львові, групи С – у Гданську та Познані й групи D – у Києві та Донецьку.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні на засіданні виконкому було офіційно затверджено, що перший матч фінальної частини Євро-2012 пройде у Варшаві, а фінальна гра відбудеться у Києві.

Президент УЕФА відзначив, що виконком ухвалив рішення про паритетний розподіл проведення матчів плей-оф фінальної частини Євро. Зокрема, перший і другий чвертьфінальні матчі Євро-2012 відбудуться у польських Варшаві і Ґданьську, а третій і четвертий матчі цієї стадії – в українських Донецьку і Києві. Також, за словами президент УЕФА, відповідно до того самого паритетного принципу, перший півфінал Євро-2012 пройде у Донецьку, а другий півфінальний матч відбудеться у Варшаві.