У Бріджтауні (Барбадос) завершився чемпіонат світу з боксу серед жінок.

Срібним призером в надважкій ваговій категорії (понад 81 кг) стала Катерина Кужель з Рівного. У фіналі вона за очками поступилася росіянці Надії Торлопової, яка здобула золото.

Українка Тетяна Коб (51 кг) стала володаркою бронзової нагороди, ще одну бронзу привезе до України Лілія Дурнєва (75 кг).

Відео дня

У категорії до 48 кг золоті медалі здобула Мері Ком (Індія), п`ятиразова чемпіонка світу.

У категорії до 51 кг перемогла китаянка Рен Канкан, фаворитка турніру і триразова чемпіонка світу.

У категорії до 54 кг золото здобула Олена Савельєва (Росія), що перемогла у фіналі чинну чемпіонку світу і Європи Кароліну Мілчальчук (Польща). Росіянка вперше виступала в цій ваговій категорії, до цього вона боксувала в категорії до 51 кг, уточнює сайт newsru

У категорії до 57 кг чемпіонське звання повернула собі кореянка Юн Кум Чжу.

У категорії до 60 кг звання найсильнішої в світі здобула триразова чемпіонка світу і чотириразова чемпіонка Європи ірландка Кеті Тейлор.

У фіналі вагової категорії до 64 кг чемпіонка світу, Європи і Євросоюзу Гулсун Татар (Туреччина) упевнено перемогла росіянку Веру Слугіну 13:1.

У категорії до 69 кг золото здобула одна з найбільших надій американського жіночого аматорського боксу Андресія Воссон, яка у фіналі перемогла чемпіонку Європи (молодіжний чемпіонат) англійку Саванну Маршалл.

У категорії до 75 кг чемпіонкою світу стала канадка Мері Спенсер. У фіналі вона здолала чинну чемпіонку китаянку Лі Інь Чжі.

У категорії до 81 кг перемогла Розелі Фейтоза (Бразилія), яку до фаворитів турніру не зараховували.