Президент футбольного клубу «Шахтар» (Донецьк) Рінат АХМЕТОВ привітав президента ФК «Металіст» (Харків) Олександра ЯРОСЛАВСЬКОГО із завоюванням бронзових нагород Чемпіонату України нинішнього сезону.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі «Металіста», вітальна телеграма від Р.АХМЕТОВА надійшла після гри завершального туру цьогорічного чемпіонату, у якій «Металіст» переміг київський «Арсенал» (1:0) і вчетверте поспіль виборов бронзові медалі національних першостей.

Вітаючи керівників ФК «Металіст», головного тренера Мирона МАРКЕВИЧА, а також гравців та уболівальників клубу, Р.АХМЕТОВ сказав: «Я довго думав, чи поздоровляти вас із «бронзою» українського чемпіонату. Тому що своєю грою, своїм ставленням до футболу ви заслужили більшого: почути на своєму стадіоні гімн Ліги чемпіонів. Та все ж вирішив привітати. Тому що кожна нагорода заробляється великою і важкою працею і заслуговує пошани».

Відео дня

За словами Р.АХМЕТОВА, сьогодні харківський «Металіст» перетворився «на значне явище вітчизняного футболу».

«У вас, - ідеться у вітальній телеграмі, - є відмінний стадіон, колектив футбольних професіоналів високого рівня, прекрасні уболівальники. Я від щирого серця поздоровляю вас з цим фактом. Бажаю красивого і упевненого виступу «Металіста» на європейській арені».