Світовий тур футбольного Кубка FIFA від Coca-Cola прибув до України - у Донецьк. Цей масштабний захід став яскравим свідченням міцних партнерських стосунків між компанією «Coca-Cola» та FIFA (Міжнародною Федерацією Футболу – Fédération Internationale de Football Association), повідомили УНІАН у прес-службі компанії “Кока-Кола”.

Як відзначили у прес-службі, Кубок світу FIFA – головний футбольний приз, за право володіння яким змагаються найкращі команди світу. Тур, приурочений до Чемпіонату світу з футболу-2010, стартував 21 вересня 2009 у Швейцарії. Цього року він стане найграндіознішим за всю історію заходу: головний футбольний трофей тричі облетить земну кулю, подолавши 138 тис. 902 кілометри та подарувавши справжнє свято вболівальникам із 83 країн, включаючи візити до 50 країн Африки.

Світовий тур єдиного у світі золотого Кубка FIFA проходить вже вдруге, пропонуючи унікальну можливість для вболівальників доєднатись до яскравого святкування.

Відео дня

Українські вболівальники та всі бажаючі зможуть насолодитись зустріччю зі справжнім Кубком FIFA 24 березня в приміщенні стадіону «Донбас Арена». Квитком на подію слугуватиме спеціальна золота пляшка напою Coca-Cola, що буде у вільному продажу в Донецьку та прилеглих до нього регіонах. Знайомство з Кубком передбачає перегляд фільму у форматі 3D про найяскравіші моменти Чемпіонатів світу з футболу; також кожен охочий зможе сфотографуватись поруч із Кубком і взяти надруковане фото на пам’ять. Крім того, на всіх чекає можливість долучитись до різноманітних змагань, що проходитимуть на стадіоні.