фото Житомирська міськрада

Сьогодні у житомирському гідропарку розпочалися дводенні перегони на велосипедах, біговелах, безпедальних машинках, самокатах на швидкість, серед дітей від 2-х до 12 років «Дивогонка – Весна 2017», повідомили УНІАН у прес-службі Житомирської міської ради.

«Дивогонка» - це азартні перегони на велосипедах, біговелах, безпедальних машинках, самокатах на швидкість, серед дітей від 2-х до 12 років.

Читайте такожУ Житомирі пройде Чемпіонат України з греко-римської і вільної боротьби

Відео дня

Організаторами заходу є клуб велосипедистів «ВелоЖитомир», змагання також проходять за підтримки Житомирської міської ради.

«Вже багато років наше  управління долучається до організації «Дивогонок». І приємно те, що з кожними роком учасників стає все більше. Батьки змалечку привчають своїх дітей до активного відпочинку та спорту, що не може не тішити», - цитує прес-служба міськради  начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради  Ірину Ковальчук.

Цього року для участі у змаганнях  зареєструвались близько 300 дітей, тому велоперегони відбуватимуться впродовж двох днів. У перший день - сьогодні - катаються молодші учасники віком до 6 років включно,  а завтра, 4 червня — від 7 років включно і старші.

По завершенню кожного етапу заїздів всім учасникам організатори обіцяють   медалі, грамоти, сувеніри та солодкі подарунки.