"ПриватБанк" реалізував технологію продажу квитків на футбол через свої банкомати. Про це на корпоративному блозі повідомляє голова правління КБ «ПриватБанк» Олександр ДУБІЛЕТ.

За його інформацією, перед відкриттям нового стадіону в Дніпропетровську цією послугою скористалося 1,5 тис. осіб.

«Зазначу, що поки технологія недосконала. У банкоматах можна було купити квитки лише двох цінових категорій. Але зовсім скоро – вже за декілька місяців – з`явиться можливість вибирати місця по всьому стадіону», - говорить О.ДУБІЛЕТ.

Відео дня

Голова правління зазначає, що якщо зараз квитки, які видає банкомат, потрібно обмінювати в касах стадіону на звичайні квитки, то скоро банкомат друкуватиме на чеках штрих-код, за яким відразу можна буде увійти на стадіон.

«Зараз нову технологію застосовуємо в Дніпропетровську. Але дуже скоро ми запропонуємо застосувати її й іншим футбольним клубам, обов`язково запустимо продаж квитків і в Приват24», - говорить О.ДУБІЛЕТ.

Довідка УНІАН. ЗАТ КБ «ПриватБанк» (м. Дніпропетровськ) засновано в 1992 році.

Активи банку на 1 липня ц.р. становили 68,019 млрд. грн., зобов`язання - 60,376 млрд. грн., власний капітал - 7,643 млрд. грн.

Статутний капітал банку на 1 липня 2008 року - 4 млрд. 228,25 млн. грн.

Чистий прибуток «ПриватБанку» за підсумками першого півріччя ц.р. становив 738,931 млн. грн.

За даними банку, на 1 квітня 2008 року співвласники групи «Приват» Ігор КОЛОМОЙСЬКИЙ і Геннадій БОГОЛЮБОВ мали рівні частки участі в статутному капіталі КБ «ПриватБанк». Так, частка прямої участі кожного становила 43,44%, опосередкованої - 9,59%. При цьому більше ніхто з власників не має частки в 10 або більше відсотків статутного капіталу.