shakhtar.com

Про це він повідомив на післяматчевій прес-конференції, передає офіційний сайт клубу.

"Результат дуже забавний. Гадаю, ми не заслуговували цього. Для мене було важливо, щоб ми залишили приємне враження після сьогоднішнього матчу. Ми грали з двома дуже серйозними суперниками", - зазначив тренер.

Читайте також"Динамо" виграло у "Маккабі" у матчі Ліги чемпіонів (результати всіх матчів)

Відео дня

За словами Луческу, ""Реал" і ПСЖ - це команди, які створені для того, щоб виступати в Лізі чемпіонів. У них зібрані футболісти з великим досвідом у віці 25-30 років, які демонструють хорошу гру. У нашій же команді середня лінія - зовсім молоді хлопці від 18 до 23 років. На самому початку нас збив з пантелику гол Ор’є, порушився ігровий ритм. Потім не реалізували моменти Гладкий і Кучер".

Тренер "Шахтаря" відзначив, що у перерві сказав футболістам більше ризикувати та йти в атаку.

"На жаль, не вдалося забити, хоча у нас були можливості, малюнок гри змінився. Наші молоді футболісти намагалися, але поспішали. Не все вдавалося в цьому матчі", - зазначив керманич команди.

Читайте також"Шахтар" подав апеляцію на попередження Срни в матчі Ліги чемпіонів з "Реалом"

"ПСЖ здобув перемогу абсолютно заслужено. Вони чудово використали свої моменти. Будемо грати за третє місце. Навіть показуючи дуже хороший футбол, ми не зможемо змагатися на рівних з «Реалом» і ПСЖ", - підсумував Луческу.

Як повідомляв УНІАН, у Львові завершився матч 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому донецький "Шахтар" приймав французький "Парі-Сен-Жермен" і програв з рахунком 0:3. Доля матчу була вирішена ще в самому початку першого тайму.