«Завершили будівництво великого спортивного комплексу в смт Слобожанське (розташоване поруч з містом Дніпро – Ред.). Побудований «з нуля» приблизно за один рік», - повідомив у своєму Facebook голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Він розповів, що всередині спорткомплексу розташовані великий зал для мініфутболу, баскетболу, волейболу, гандболу та тенісу, а також тренажерний зал.

Валентин Резніченко

У новій будівлі є конференц-зал, номери для проживання спортсменів, які приїжджають на змагання, зал бойових видів спорту, зал для фітнесу, сауна, більярдний зал і кафетерій.

Відео дня

Резніченко також повідомив, що поряд зі спорткомплексом будується басейн на 25 метрів. Всього Дніпропетровська ОДА будує 20 подібних комплексів по всій області.

Нагадаємо, що раніше зусиллями Дніпропетровської ОДА в Слобожанському був побудований дитячий садок на 220 місць, який у вересні 2016 року відкривав президент України Петро Порошенко. Цей садочок став першим в Україні, який місцева влада звела «з нуля» за всі роки Незалежності.

Крім того, тут побудували новий житловий 9-поверховий будинок для жителів Слобожанської ОТГ, що стоять в черзі на отримання житла.

«Обласна адміністрація вкладає гроші в розвиток інфраструктури області та територіальних громад. Наш бюджет розвитку досяг рекордних 3,5 млрд гривень. І все це стало можливим завдяки децентралізації влади, яку три роки тому ініціював президент Петро Порошенко. Головне для нас - реалізувати поставлені їм завдання і показати людям, що зміни на краще можливі і реальні», - сказав Резніченко.