xsport.ua

Бронзовий призер Ігор ХХХ Олімпіади 2012 року в Лондоні мріє повторити свій успіх в Ріо-де-Жанейро, повідомляє прес-служба Національного олімпійського комітету України.

Команда зі спортивної гімнастики однією з перших серед українських олімпійців прибула до Бразилії. Вже сьогодні наші гімнасти розпочали тренування, а 6 серпня, в перший загальний день, стартує олімпійський гімнастичний турнір.

«Це мої другі Олімпійські ігри. Перші – чотири року тому в Лондоні – були успішними. Я мріяв про олімпійську нагороду, багато працював, наполегливо йшов до цієї мети і моя мрія здійснилася», - поділився своїми спогадами Радівілов.

Відео дня

«В Ріо прагну повторити свій олімпійський успіх. Звичайно, це буде вкрай непросто. Конкуренція неймовірна. Близько 70 найкращих гімнастів світу змагатимуться за найвищі місця. Відчуваю, що знаходжусь у гарній формі. Максимально ефективно використаємо ці дні для адаптації та тренувань безпосередньо на олімпійській арені. Позитивний досвід виступів на ній, до речі, у нас вже є. В квітні тут ми успішно подолали олімпійську кваліфікацію і здобули командну ліцензію.  Вірю, що все буде добре і зараз», - відзначив наш гімнаст. 

Як повідомляв УНІАН, Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро відбудуться з 5 по 21 серпня.