s-bc.ru

Виконком Олімпійського комітету Росії (ОКР) у затвердив склад збірної Росії на літні Олімпійські ігри 2016 року, які пройдуть в Бразилії, повідомляється на сайті ОКР.

Всього до складу збірної на Ігри були включені 387 спортсменів.

З них 68 спортсменів є легкоатлетами. Примітно, що на даний момент, з усіх російських легкоатлетів на змагання в Ріо-де-Жанейро допущена лише одна спортсменка - стрибунка в довжину Дар'я Клішина. Долю інших вирішить Міжнародний спортивний суд у Лозані, який оголосить свій вирок завтра.

Відео дня

Читайте такожОлімпійський комітет Росії попросив не карати "чистих" спортсменів

Щодо представників інших видів спорту, то їх можливий виступ залежить тільки від рішення Міжнародного олімпійського комітету, який може постановити виключити команду в повному складі.

Як повідомляв УНІАН, Незалежна комісія Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) 18 липня представила доповідь про розслідування звинувачень у допінгових махінаціях на Олімпійських іграх 2014 року в Сочі. Комісія під керівництвом Річарда Макларена заявила, що знайшла докази підтримки Міністерством спорту РФ, ЦСП і ФСБ допінгової програми в російському спорті. Також комісія зажадала виключити збірну Росії в повному складі з числа учасників Ігор-2016.

Згодом президент РФ Путін ініціював відставку низки чиновників РФ, відповідальних за антидопінгову програму.