ІІХФ

Головний тренер національної збірної України з хокею Олександр Савицький розповів, як його команда готується до чемпіонату світу в групі 1A, який 22 квітня стартує в київському Палаці Спорту, повідомляє Sport.ua.

«Що найбільше хвилює перед стартом? Є дрібниці, які завжди присутні. Цього не уникнути. В основному всі хлопці готові і рвуться в бій. Якихось великих хвилювань немає.

Читайте такожЗбірна Угорщини з хокею визначилася зі складом на чемпіонат світу в Києві Чому відсіяв Мельникова і Карпенко? Мельникову потрібно робити операцію. Після фіналу чемпіонату України він приїхав в збірну з травмою. Вона посилилася. З Карпенко ми поговорили, пояснили. З ним питання більше в плані психології. У нього немає впевненості, яку б ми хотіли бачити.

Відео дня

Андрій Денискін? Не знаю, наскільки він виріс в США. Ми за молодими гравцями дивимося, він габаритний форвард, який може забити. Чи буде він в заявці? У нас така травмонебезпечна ситуація, тому з остаточною заявкою тягнемо до останнього – визначимося завтра, коли настане година X» - сказав Савицький.

Як повідомляв УНІАН, чемпіонат світу триватиме до 28 квітня. Перший матч збірна України проведе з Угорщиною. Початок гри о 13:30.