Тете та Михайло Мудрик - вінгери Шахтаря / фото ФК Шахтар

Донецький "Шахтар" 19 жовтня в рамках 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів зіграє проти мадридського "Реала". Зустріч відбудеться в Києві на НСК "Олімпійський".

УНІАН вестиме онлайн-трансляцію матчу Шахтар - Реал.

Шахтар - Реал: де дивитися матч

Протистояння українського та іспанського клубів у прямому ефірі можна буде подивитися на медіасервісі MEGOGO. Також трансляція буде доступна на платформі "Volia TV".

Відео дня

Початок поєдинку - о 22.00.

Читайте такожШахтар - Реал: прогноз букмекерів на матч Ліги чемпіонів

Шахтар - Реал: перед матчем

  • "Шахтар" у першому турі сенсаційно програв на виїзді "Шерифу", а потім у другому турі в Києві відібрав очки в "Інтера".
  • "Реал" в 1-му турі в гостях обіграв "Інтер" (1:0), а в другому турі поступився на своєму полі "Шерифу" (2:1).
  • "Шахтар" і "Реал" двічі зустрічалися минулого року на груповому етапі ЛЧ. Обидва матчі завершилися несподіваним тріумфом донеччан: в Мадриді "гірники" перемогли з рахунком 3:2, а в Києві - 2:0.
  • Перед зустріччю з "Реалом" "гірники" в рамках УПЛ розгромили "Зорю" (6:1). А мадридці у своїй національній першості цього вікенду не грали, оскільки їхній матч з "Атлетіком" (Більбао) перенесли на пізніші дати через матчі збірних в Південній Америці.
  • Обслужить поєдинок сербська бригада арбітрів на чолі з Срджаном Йовановичем. Цей суддя працював рік назад на матчі між цими командами в Мадриді, де "Шахтар" переміг з рахунком 3:2.