Епізод з першим взяттям воріт / фото REUTERS

У 5-му турі чемпіонату Англії лондонський "Тоттенхем" вдома поступився чинному переможцю Ліги чемпіонів - "Челсі".

Господарі поля провели дуже якісний перший тайм. "Шпори" не поступилися по ударах і були трішки агресивнішими в атаці. Проте після перерви "Челсі" додав обертів, тричі забив та поповнив свою скарбничку трьома очками.

Рахунок у зустрічі відкрив 36-річний віце-капітан "Челсі" Тьяго Сілва. Бразилець головою влучив у ворота Уго Льоріса після подачі кутового. 22 вересня йому виповниться 37 років, а він все ще у чудовій формі.

Відео дня

Потім Нголо Канте пробив здалеку, м'яч рикошетом від ноги Еріка Даєра полетів у стійку воріт, а потім відскочив у сітку. Таким чином, рахунок став 2:0. Крапку в поєдинку поставив захисник Антоніо Рюдігер, котрий забив у ворота "Тоттенхема" вже в компенсований арбітром час.

"Тоттенхем" - "Челсі" - 0:3

Голи: Сілва, 49, Канте, 57, Рюдігер, 90+2

"Тоттенхем": Льоріс, Емерсон Роял, Ромеро (Санчес, 83), Даєр, Регілон, Ндомбеле (Скіпп, 62), Хейб'єрг, Аллі, Ло Чельсо (Хіль, 62), Кейн, Сон

"Челсі": Кепа, Крістенсен, Сілва, Рюдігер, Аспілікуета, Жоржиньо, Ковачич, Алонсо, Маунт (Канте, 46), Хавертц (Вернер, 70), Лукаку

Читайте такожДрама в АПЛ: Ярмоленко майже допоміг Вест Хему забрати очки в Манчестер Юнайтед

АПЛ: ситуація в турнірній таблиці

  • За підсумками п'яти матчів "Челсі" набрав 13 очок і лідирує в таблиці разом з "Ліверпулем". Обидві команди ділять перше місце, оскільки у них однакова не лише кількість очок, але і різниця забитих/пропущених.
  • "Манчестер Юнайтед" також має 13 очок, але вони поки що на третьому місці. У "дияволів" не така хороша різниця забитих/пропущених.
  • У число лідерів після п'яти ігор входять "Брайтон" (12 очок) і "Ман Сіті" (10).