Мораес в липні 2017 року може стати українцем / Football.ua

Форвард київського "Динамо" Жуніор Мораєс може прийняти українське громадянство, щоб виступати за збірну України. Про це повідомляє Sport Arena, посилаючись на інтерв'ю футболіста видання UOL.

"Ми обговорювали цю ситуацію з [Андрієм] Шевченко. У мене є час на роздуми до липня. Непросто прийняти таке рішення, адже це одночасно, означає відмову від мрії виступати у складі збірної Бразилії. З іншого ж боку, я в хороших відносинах з Шевченка, а також з Раулем Ріанчо, який тренував нас ще в "Динамо", - сказав Мораєс.

Читайте такожДва бразильські легіонери "Шахтаря" і "Динамо" хочуть грати за збірну України Мораєс виступає в Україні з липня 2012 року, коли став гравцем донецького "Металурга". Згідно із законодавством, український паспорт він зможе отримати не раніше липня 2017 року.

Відео дня

Нагадаємо, раніше у Федерації футболу України проявляли інтерес до натуралізації бразильців з донецького "Шахтаря" Тайсона і Марлоса. Однак після цього Тайсон був заграний за збірну Бразилії, а розмови навколо натуралізації Марлоса зникли.