REUTERS

Півзахисник національної збірної команди України Андрій Ярмоленко висловив свою думку з приводу нічиї з командою Туреччини, повідомляє прес-служба ФФУ.

"Неоднозначною вийшла гра. Якщо судити по першому тайму і нам сказали б, що ми зіграємо внічию, то були б невдоволені. Але з огляду на те, як ми зіграли другий тайм, вважаю, що нічия - закономірний результат", - відзначив гравець збірної України.

Говорячи про другий гол, де спрацювала стара динамівська зв`язка Ярмоленко - Кравець, гравець відзначив: "Я побачив, що Артем добре відкрився, Покотив йому м'яч, а він молодець - забив гол. Я зіграв у цьому епізоді так, як вимагала гра. Партнер був у більш вигідній ситуації".

Відео дня

Говорячи про виконання пенальті, Ярмоленко відзначив: "Андрій Миколайович (Шевченко, тренер команди - ред.) на установці сказав, що або Коноплянка, або Ярмоленко мають пробивати пенальті. У минулій грі бив Євген, тепер настала моя черга. Наступний, якщо буде, проб'є знову Коноплянка".

Читайте такожЯк збірна України не втримала перевагу над Туреччиною (фотогалерея)

Говорячи про взаємодію на правому флангу збірної України, Ярмоленко відзначив: "Ми вже не одну гру проводимо разом з Богданом Бутко. Грали ще в молодіжній збірній, так що знаємо один одного добре. Знаємо сильні і слабкі сторони один одного. Так що нам комфортно грається в зв'язці".

А коментуючи той факт, що у другому таймі українська команда фізично підсіла зазначив: "Ми грали з не найслабшою збірною. Все-таки цей дуже непотрібний гол на 45-й хвилині вплинув на гру. Якби його не було, думаю, спокійно довели б матч до перемоги. Пропустивши, зрозуміли, що другий тайм буде дуже важким. Вони полізли вперед, ще й арбітр в кінці матчу обклав нас штрафними. Повторюся, напевно, нічия - закономірний результат".

Як повідомляв УНІАН, матч Україна - Туреччина завершився з рахунком 2:2 у відборі ЧС-2018 на стадіоні "Конья Бююкшехир" у Коньї