Срна стал юбиляром / ФК

Капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна може поповнити складу іспанської "Барселони" найближчим часом, повідомляє "Шахта" з посиланням на Goal.com.

Пріоритетним завданням «Барселони» на трансферному ринку для посилення позиції правого захисника є 21-річний вихованець кантери каталонського клубу Ектор Бельерин, що нині виступає за лондонський «Арсенал». Однак домовитися про перехід Бельерина іспанцям буде вкрай непросто, тим більше в короткострокове зимове трансферне вікно.

З цієї причини в «Барселоні» зацікавлені в тому, щоб уже в січні залучити в клуб якісного виконавця, на якого не потрібно великих фінансових витрат і який зможе в короткостроковій перспективі закрити позицію правого захисника. На цю роль ідеально підходить 34-річний капітан донецького «Шахтаря» Даріо Срна, якого президент «гірників» Рінат Ахметов готовий відпустити без всякої компенсації, за умови, якщо трансферу захоче сам Срна.

Відео дня

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Даріо Срна є одним з кандидатів, які розглядаються керівництвом «Барселони» у якості доукомлектации складу.