Зинченко получил в

Український півзахисник Олександр Зінченко дебютував у складі "Манчестер Сіті" в товариському матчі проти мюнхенської "Баварії".

Гра відбулася на стадіоні "Альянц-Арена" в Мюнхені і завершилася з рахунком 1:0 на користь господарів поля. Єдиний м'яч у зустрічі на 76-й хвилині забив Ердаль Озтюрк.

Зінченко вийшов на поле в стартовому складі і активно провів перший тайм. Офіційний сайт "Манчестер Сіті" відзначив його працездатність і участь в пресингу "баварського" захисту.

Відео дня

Читайте такожЗінченко потрапив до складу "Манчестер Сіті" на турне по Німеччині та КитаюТакож зазначимо, що ця гра стала першою для тренерів Хосепа Гвардіоли на чолі "Манчестер Сіті" і Карло Анчелотті біля керма "Баварії".

Як повідомляв УНІАН, 19-річний Олександр Зінченко перейшов в "Манчестер Сіті" протягом нинішнього міжсезоння з російської Уфи". Суму трансферу клуби не озвучували, проте ЗМІ вважають, що вона могла скласти близько 5 мільйонів євро.

Після переходу російські ЗМІ заявляли, що Зінченко проведе з "Манчестер Сіті" підготовку до сезону, після чого відправиться на умовах оренди у голандський "ПСВ" або шотландський "Селтік". Агент Зінченко спростував цю інформацію і заявив, що його клієнт має намір боротися за місце в основному складі команди вже з сезону 2016/17.