shahta.org

Захисник "Амкара" 25-річний Богдан Бутко викликаний у розташування національної збірної України для підготовки та участі в Чемпіонаті Європи, який пройде з 10 червня по 10 липня у Франції, повідомляє клубна прес-служба.

"Відповідний факс прийшов сьогодні в офіс Клубу від Федерації футболу України. Футболіст викликаний на період з 22 травня по 11 липня. В рамках підготовки до Євро Україна зіграє два товариських матчі: 29 травня з Румунією і 3 червня з Албанією", - йдеться у повідомленні.

Перед контрольними матчами з Уельсом (1:0) і Кіпром (1:0) на офіційному сайті "Амкара" також повідомлялося, що тренерський штаб збірної України викликав Бутка, але пізніше його не було в заявці.

Відео дня

Читайте також: Названо ще шість футболістів, яких запросили у збірну України до Євро-2016

Раніше стали відомі імена п'яти футболістів луганської "Зорі" і семи гравців донецького "Шахтаря", які також отримали виклик у збірну. А на офіційній сторінці ФФУ в Twitter були опубліковані імена воротарів команди.

Склад команди буде оприлюднено у четвер, 19 травня. на спеціальній прес-конференції за участю президента Федерації футболу України Андрія Павелка, головного тренера Михайла Фоменка і гравців збірної в Будинку футболу у Києві.