ukraineotamans.com.ua

В статусі одного з лідерів підгрупи «А» наша команда зустрінеться з «Марокканськими атласними левами», повідомляє прес-служба "отаманів".

За результатами попередніх поєдинків «Марокканські атласні леви» розмістилися на 6-му місці підгрупи з трьома заліковими балами. В останньому матчі представники Королівства Марокко здобули перемогу над командою «Британські левові серця» з рахунком 3:2. В свою чергу «Українські отамани», після переможного матчу в Китаї, посідають другу сходинку нашої підгрупи з максимально можливими 9-ма заліковими балами.

Генеральний директор клубу «Українські отамани» Дмитро Гайструк зазначив: «До матчу з командою Марокко наша команда підходить у якості однієї з лідерів підгрупи «А» і цей факт не може не тішити. В трьох стартових турах ми набрали максимально можливі дев’ять залікових очок і в кожному наступному матчі маємо показувати не менш змістовний бокс, адже кожна похибка може суттєво ускладнити наше турнірне становище. Команда Марокко – однозначно, непростий суперник, що вони демонструють в усіх матчевих зустрічах і нинішнє шосте місце у турнірній таблиці, на мою думку, не зовсім відповідає реальній силі та потенціалу африканської команди. Також я хочу зауважити, що ми повертаємося на арену Палацу спорту. Інтерес до поєдинків «Українських отаманів» з кожним матчем зростає, тому ми робимо усе можливе, аби поціновувачі боксу та шанувальники нашого клубу мали змогу переглядати це яскраве шоу на найбільшій спортивній арені України».

Відео дня

Матч "Українські отамани" - "Марокканські атласні леви" відбудеться 6 лютого.

УНІАН проведе відео онлайн-трансляцію боїв.